Skip to main content
search
VijestiZabavaIstaknute Vijesti

Osam najboljih aplikacija u toku putovanja

AAA

Izvor fotografije: dennizn / Shutterstock.com

Najbolje aplikacije u toku putovanja, kada se koriste na pravi način, mogu biti najneophodniji saputnik. Ne samo da mogu uštedjeti vrijeme i novac, već mogu smanjiti i stres koji nastaje tokom putovanja. Treba vam pomoć da izračunate troškove na grupnom putovanju, prevedete meni ili se snađete od tačke A do tačke B kada ne govorite jezik? Postoji aplikacija za to. Ali, baš kao što vam nije potreban kofer prepunjen odjećom koju nećete nositi, tako vam nije potreban ni telefon pretrpan sa beskorisnim ili šaljivim aplikacijama. Pitali smo urednike koji često putuju da podijele aplikacije koje zaista koriste tokom putovanja, kao i manje poznate dragulje koji su spasili odmor.

Wanderlog

Cijena: Besplatna (Wanderlog Pro uključuje dodatne funkcije i košta oko 40 funti godišnje)

Jedna od najboljih aplikacija za planiranje svih vrsta putovanja, uključujući putovanja automobilom i grupna putovanja: kreiranje itinerera putovanja, budžetiranje troškova, organizovanje letova i hotelskih rezervacija, te saradnja sa prijateljima.

Wheely

Cijena: Besplatna

Zahtijevajte vožnju u automobilu vrhunske klase!

Hong Kong Taxi Cards

 Cijena: £1.99

Sa preko 9.000 hongkonških adresa prevedenih na pismeni kineski i kantonski, opremljen funkcijom za pregled dodatnih adresa i brzo dobijanje povratnih informacija.

Splitwise

Cijena: Besplatna (Splitwise Pro košta £2.79)

Splitwise je najlakši način za dijeljenje troškova sa prijateljima i porodicom i prestanak brige oko toga “ko kome duguje”.

Google Translate

Cijena: Besplatna

Prevodite između 133 jezika uz instant prevođenje pomoću kamere.

Wheelmap

 Cijena: Besplatna

Pronađite restorane, kafiće, toalete, prodavnice, bioskope, parkinge, autobuske stanice i mjesta pristupačna za invalidska kolica.

Airalo

Cijena: Besplatna

Ostanite povezani u preko 200 zemalja i regija. Instalirajte eSIM i stupite na mrežu za nekoliko minuta bez troškova rominga.

Whering

Cijena: Besplatna za korišćenje. Kupovina unutar aplikacije.

Whering je digitalna aplikacija za garderobu i stilizovanje gdje možete organizovati, stilizovati i planirati vaše odjevne kombinacije.

Izvor: CN Traveller

Podijeli vijest:

Leave a Reply