Skip to main content
search
VijestiSvijet

OSM Thome i SMG: Zajednička plovidba ka budućnosti krstarenja

AAA

Izvor fotografije: Shutterstock.com

U značajnom potezu koji je postavljen da redefiniše pejzaž upravljanja krstarenjem, OSM Thome i Ship Management Group (SMG) su formalno objavili svoju namjeru da započnu stratešku saradnju. Potpisivanje pisma o namjerama (LOI), označava početak ovog uzbudljivog poduhvata.

Pod ovim LOI, OSM Thome i SMG su se složili da istraže mogućnosti saradnje u poslovanju krstarenja u različitim domenima, uključujući tehničko upravljanje, posadu, putovanja, osiguranje, upravljanje projektima i nabavku usluga. Ovo partnerstvo ima za cilj da iskoristi kombinovanu stručnost i resurse oba entiteta kako bi pružilo neprikosnovenu vrijednost i inovacije.

Dvije kompanije opisuju svoju stratešku viziju kao “redefinisanje izvrsnosti pomorskih usluga u krstarenju, putem naše posvećenosti inovacijama i kvalitetu omogućavajući vrijednost našim kupcima širom svijeta, pružajući sveobuhvatna, efikasna i inovativna rješenja prilagođena jedinstvenim potrebama tržišta krstarenja.”

„Ova strateška alijansa sa SMG predstavlja važan korak u posvećenosti OSM Thome da proširi naše usluge u sektorima krstarenja“, rekao je Finn Amund Norbye, izvršni direktor OSM Thome.

Odgovarajući ovom sentimentu, Jim Barreiro de Leon, osnivač i izvršni direktor SMG-a, izjavio je: „Udruživanje snaga sa OSM Thome savršeno se uklapa u našu viziju da redefinišemo menadžment. Naša saradnja neće samo poboljšati naš spektar usluga, već će takođe promovisati kulturu inovacija i izvrsnosti u pomorskoj industriji.“

Izvor: shipmanagementinternational.com

Podijeli vijest:

Leave a Reply