Skip to main content
search
VijestiNautika

Perini Navi otvara novi komercijalni flagship i poslovnu jedinicu u srcu Viareggio-a

AAA

Izvor fotografije: Shutterstock.com

U prisustvu lokalnih vlasti i značajnih gostiju, The Italian Sea Group svečano je predstavio novi komercijalni flagship i poslovnu jedinicu za stolarstvo Perini Navi, potvrđujući duboku povezanost ovog prestižnog brenda sa gradom Viareggio. Ovaj događaj, održan 14. marta, okupio je preko 120 zvanica, uključujući predstavnike vlasti, medije i menadžment.

U obnovljenoj zgradi na Via Coppino 413, Perini Navi je predstavio svoje novo sjedište koje će služiti kao glavna komercijalna referentna tačka za brend i podržavati grupne aktivnosti kroz poslovnu jedinicu za stolarstvo. Renoviranje je obuhvatilo restauraciju fasade i unutrašnjeg uređenja, u skladu sa estetskim standardima The Italian Sea Group, te ponovno otvaranje istorijske radionice za stolarstvo.

Poslovna jedinica za stolarstvo Perini Navi, sada revitalizovana, angažovana je na projektima unutrašnjeg uređenja jedrilica, pružajući ključnu podršku potrebama grupe. Ovaj potez naglašava važnost industrije jahti za zajednicu Viareggio i posvećenost kako preduzetnika tako i lokalnih vlasti zaštiti ovog sektora i njegovih radnika.

Giovanni Costantino, osnivač i generalni direktor The Italian Sea Group, izrazio je zadovoljstvo dosadašnjim napretkom i naglasio značaj saradnje sa gradonačelnikom Giorgio Del Ghingar-om na zaštiti industrije jahti i jačanju veza između Perini Navi i Viareggia.

Gradonačelnik Viareggio-a, Giorgio Del Ghingaro, istakao je Perini Navi kao simbol Viareggio-a, podvlačeći istorijski doprinos brodogradilišta inovacijama i genijalnosti lokalnih radnika. On je takođe naglasio važnost zaštite ovog simbola kao ključnog za budućnost lokalne zajednice i industrije.

Izvor: theitalianseagroup.com

Podijeli vijest:

Leave a Reply