Skip to main content
search
VijestiNautika

Porinuta prva Custom Line Navetta 38 jahta

By 05/02/2024February 6th, 2024Nema komentara
AAA

Izvor fotografije: Shutterstock.com

U brodogradilištu Ferretti Group Superyacht Yard u Ankoni, 31. januara 2024. godine, voda je prvi put okvasila impresivnu superjahtu Custom Line Navetta 38. Ovaj događaj okupio je porodicu vlasnika i zaposlene u brodogradilištu, koji su sa ponosom i zadovoljstvom prisustvovali porinuću novog prototipa jahte.

Custom Line Navetta 38 je remek-djelo pomorskog dizajna, a njen ulazak u vode Ankone predstavlja početak nove ere u segmentu luksuznih plovila. Ova superjahta, izgrađena i dizajnirana u saradnji odjeljenja za strategiju proizvoda Ferretti Group-e – na čelu sa Pier Ferrari-jem – i njihovog Inženjerskog odjeljenja, nudi jedinstveno iskustvo krstarenja, kombinujući eleganciju i mogućnost življenja, klasični stil bezvremenskog karaktera, te fluidan prelaz između unutrašnjosti i spoljašnjosti sa neposrednim kontaktom sa morem, zahvaljujući prostranom i prilagodljivom beach club-u.

“Vidjeti kako nova Navetta ulazi u vodu izaziva snažne emocije. Isto tako i ukrcavanje na brod te iskustvo komfora koje pruža ova izuzetna jahta. Kao veliki ljubitelj svijeta Custom Line, mogu vam reći da je Navetta 38 zaista uzbudljiva i predstavlja novi način uživanja na moru, sa elegantnim materijalima i prostorima unutra i spolja koji nude dosad neviđenu mogućnost življenja. Ona je izvanredna, ali na prirodan i skladan način, sa svom gracioznošću pravog plemenitog konja. Siguran sam da će biti obožavana od strane svih vlasnika koji traže superiorni nautički doživljaj.”, komentarisao je izvršni direktor Ferretti Group-e, Alberto Galassi.

Izvor: Ferretti Group

Podijeli vijest:

Leave a Reply