Skip to main content
search
VijestiNautika

Postavljena kobilica za hibridnu superjahtu Admiral dugu 53 metra

AAA

Izvor fotografije: Shutterstock.com

The Italian Sea Group objavljuje postavljanje kobilice za novu 53m superjahtu Admiral. Treću u proizvodnji i prvu sa hibridnim pogonom.

“Ceremonija postavljanja kobilice je poseban trenutak u izgradnji jahte koja počinje uzimati konkretni oblik. Ova superjahta u hibridnoj verziji, potvrđuje našu stalnu i neprekidnu potragu za održivošću prema plovidbi sa gotovo nepostojećim emisijama, kako na moru tako i u atmosferi”.– prokomentarisao je Giovanni Costantino, CEO The Italian Sea Group-e.

Superjahta Admiral dužine 53m ima dizajn bez vizuelnih prepreka. Elegantna fluidnost između spoljnih i unutrašnjih prostora stvara kontinuirani i prirodni dijalog između svih okruženja. Odlikuje se velikim volumenima i strukturnim detaljima.

Superjahta je opremljena inovativnim hibridnim sistemom koji uključuje:

  • Dva glavna DIESEL motora i električne alternatore. Koji omogućavaju distribuciju energije svim uslugama na brodu tokom plovidbe sa isključenim generatorima i omogućavaju punjenje baterija.
  • Obilan paket baterija od litijum-polimera za napajanje jahte u svim njenim uslugama i udobnostima nekoliko sati bez emisija, bez buke i potpuno bez vibracija.

Isporuka nove 53-metarske superjahte Admiral planirana je za prvu polovinu 2026. godine.

Izvor: theitalianseagroup.com

Podijeli vijest:

Leave a Reply