Skip to main content
search
VijestiSvijet

Princess Cruises oborio rekord rezervacija tokom nedelje Dana zahvalnosti

AAA

Izvor fotografije: Vintagepix / Shutterstock.com

Princess Cruises postavio je rekord u prodaji za nedelju Dana zahvalnosti, uključujući Black Friday i Cyber Monday (20-27. novembra), navodi se u saopštenju.

Kompanija je navela da je promociju Black Friday-a započela ranije kako bi gostima pružila najbolju priliku da iskoriste sjajne uštede na impresivnom izboru krstarenja širom svijeta.

“Izvanredna, sveobuhvatna privlačnost krstarenja Princess je nešto što je očigledno veoma privlačno potrošačima, kao i izuzetna vrijednost koju nudi u poređenju sa odmorima na kopnu.” rekao je John Padgett, predsjednik kompanije Princess Cruises.

Gosti su mogli u potpunosti iskoristiti promociju Black Friday-a i rezervisati krstarenja u cijelom spektru od 330 destinacija na kojima Princess plovi, uključujući Aljasku, Karibe, Evropu, Kanadu/Novu Englesku i druge.

Gosti su, takođe iskoristili prednosti sveobuhvatnih paketa Princess Plus i Princess Premier, koji nude značajne uštede do 65% na širokom spektru traženih pogodnosti na brodu, kao što su WiFi, pića i mnogo toga.

“Odgovor je bio izuzetan, a pametni kupci su bili u mogućnosti da rezervišu putovanja po atraktivnim cijenama i osiguraju željene datume i smještaje za 2024. i 2025. godinu.” dodao je Padgett.

Izvor: Cruise Industry News

Podijeli vijest:

Leave a Reply