Skip to main content
search
VijestiNautika

RAI Amsterdam preuzima The Superyacht Forum

AAA

Izvor fotografije: Phuketian.S / Shutterstock.com

RAI Amsterdam je stekao The Superyacht Forum i preuzeće punu odgovornost za izvođenje The Superyacht Forum-a od ove godine, pa nadalje.

“Nakon više od tri decenije  organizovanja glavnog događaja za umrežavanje u industriji, vrijeme je da osnažimo naše ključne snage kako bismo nastavili pružati ključne informacije i stručnost kroz Superyacht Intelligence, Superyacht Agency i SuperyachtNews.”

Martin Redmayne, predsjednik i glavni urednik, nastaviće raditi uz Forum kao strateški savjetnik, a The Superyacht Group će ostati kao osnivački partner.

“Nakon 30 godina, vrijeme je za novu fazu. The Superyacht Forum je u dobrim rukama sa RAI Amsterdam,” kaže Redmayne. “To je logičan prelaz ka veoma sposobnoj organizaciji, kako dokazuje veliki uspjeh na METSTRADE. Pun sam povjerenja i zadovoljstvo mi je ostati uključen u The Superyacht Forum, iako u strateškoj ulozi. Ovaj prelaz omogućava The Superyacht Group i meni da se fokusiramo na našu buduću strategiju pružanja vrijednih informacija, inteligencije i konsultantskih usluga na visokom nivou u industriji.”

“Ova odluka je u skladu sa našom obavezom da se fokusiramo na našu ključnu ekspertizu i strateške inicijative, uključujući konsultantske projekte kroz naše vodeće usluge inteligencije i marketinga, posebne industrijske pop-up i umrežavajuće događaje, prilagođene potrebama naših klijenata, i nezavisno novinarstvo kroz naše dobro uspostavljene uredničke brendove.”

The Superyacht Forum u RAI Amsterdam privlači stotine istaknutih govornika i delegata iz cijelog sektora svakog novembra, bez izuzetka. Njegova ko-lokacija sa METSTRADE’s SuperYacht Pavilion, koja obuhvata tri posvećene hale, znatno je pojačala globalnu “leisure marine” industriju, kao primarni poslovni centar za prodaju i umrežavanje za profesionalce u pomorskoj industriji. Usko sarađujući, METSTRADE i The Superyacht Forum stoje kao centralni stubovi industrije superjahti.

Izvor: superyachtnews.com

Podijeli vijest:

Leave a Reply