Skip to main content
search
VijestiNautika

Raymarine i Azimut – 30 godina uspješnog partnerstva

AAA

Izvor fotografije: Raymarine

Malo je kompanija u svijetu koje su ostvarile tako uspješnu i dugotrajnu saradnju kao Azimut i Raymarine, čija zajednička priča traje posljednjih trideset godina. Oba brenda dijele visok kvalitet proizvodnje i tehnološku inovativnost kao svoje temeljne vrijednosti.

Carlo Baj, direktor Raymarine Italy, ističe: “Tokom proteklih decenija rasli smo zajedno daleko iznad standardnog odnosa klijenta i dobavljača. Ono što danas čini našu saradnju izuzetnom je naša sposobnost međusobnog dijeljenja i primanja vrijednih povratnih informacija. To nam pomaže poboljšati i stvoriti jedinstvene, inovativne i visokokvalitetne proizvode, koji su se dokazali na tržištu.”

Prema Alessandro Rossi-ju, glavnom tehničkom direktoru Azimut|Benetti Grupe, Raymarine je pokazao svoj kvalitet od prvog dana saradnje i dosljedno je ispunjavao očekivanja. “Izabrali smo Raymarine kao dobavljača elektronike ne samo zbog vodeće funkcionalnosti i upotrebljivosti njihove opreme, već i zbog snažne usluge servisa nakon prodaje. Zahvaljujući svojoj opsežnoj mreži, Raymarine pruža snažnu podršku kupcima, što je ključna prednost.

Tokom godina, odnos između Azimut-a i Raymarine-a produbio se i proširio i na zajedničke marketinške aktivnosti, uključujući webinare za trgovce i vlasnike, događaje, prisustvo u medijima i marketinške biltene.

Izvor: Raymarine

Podijeli vijest:

Leave a Reply