Skip to main content
search
VijestiSvijet

Regent Seven Seas Cruises inovira luksuzno krstarenje jedinstvenim programom Immersive Overnights

AAA

Izvor fotografije: Norwegian Cruise Line Holdings press

Regent Seven Seas Cruises, vodeća svjetska linija luksuznih krstarenja, najavila je kolekciju od šest jedinstvenih “Immersive Overnights” putovanja gdje će svaka luka imati noćenje, omogućavajući tako dublje istraživanje i otkrivanje omiljenih destinacija.

Ova putovanja, trenutno dostupna na četiri od šest brodova u “najluksuznijoj floti na svijetu”, uključuju izuzetna obalna iskustva posebno kreirana kako bi svako noćenje bio nezaboravan dio putovanja. Destinacije uključene u kolekciju “Immersive Overnights” su Mediteran, Sjeverna Evropa i Azija, a svih šest putovanja dio su ponude Regent-a “Upgrade Your Horizon”.

Andrea DeMarco, predsjednica Regent Seven Seas Cruises, izjavila je: “Istorija inovacija Regent-a je ono što nas je učinilo liderima u industriji ultra-luksuznog krstarenja, i mi neprestano težimo podizanju neuporedivog iskustva Regent-a za naše zahtjevne i u pogledu putovanja, iskusne goste. Naša kolekcija ‘Immersive Overnights’ sa noćenjem u svakoj luci promijeniće način na koji luksuzni putnici krstare. Ova produžena noćna iskustva omogućiće gostima neuporedivo uranjanje u niz nevjerovatnih globalnih destinacija od Incheon-a, Južna Koreja, preko Zadra, Kotora, pa do Stockholm-a, Švedska.”

Osim dnevnih i večernjih obalnih ekskurzija, kao dio cijene putovanja, gosti će uživati u povratnim poslovnim letovima, na međukontinentalnim letovima iz SAD-a i Kanade, gurmanskoj kuhinji u nizu specijalizovanih restorana i restorana na otvorenom, finim vinima i alkoholnim pićima, pićima i mini baru koji se svakodnevno dopunjuje, zabavi, neograničenom pristupu internetu, unaprijed plaćenom bakšišu na brodu, transferima između aerodroma, i jednonoćnim hotelskim paketom prije početka krstarenja.

Izvor: Norwegian Cruise Line Holdings press

Podijeli vijest:

Leave a Reply