Skip to main content
search
VijestiSvijet

RightShip pruža podatke za unapređenje sigurnosti i održivosti

AAA

Izvor fotografije: Shutterstock.com

RightShip je predstavio sistem sa više nivoa nazvan RightFLEET, koji pruža vlasnicima i menadžerima brodova pristup podacima za unapređenje operacija.

RightFLEET, koji se sastoji od tri nivoa, ima za cilj da pomogne vlasnicima i menadžerima brodova u optimizaciji performansi, smanjenju operativnih rizika i poboljšanju ekoloških referenci. Prema informacijama iz RightShip-a, model sa više nivoa omogućava pretplatnicima da odaberu broj brodova koji im je potreban.

Zapravo, RightFLEET Starter namijenjen je onima koji istražuju proizvod, RightFLEET Lite odgovara malim flotama, a RightFLEET Enterprise je dizajniran za veće flote, nudeći dodatne mogućnosti kao što su prilagođene liste, obavještenja i vremenska linija aktivnosti brodova.

“RightFLEET omogućava pristup istim podacima i uvidima koje čarteri koriste za donošenje svojih odluka, omogućavajući im da proaktivno upravljaju performansama svoje flote, reputacijom i održivošću.” – izjavio je Andy Symonds, komercijalni direktor RightShip-a.

“Dajući vlasnicima brodova i menadžerima podatke i uvide koji su im potrebni kako bi unaprijedili performanse svoje flote, ne samo da im pomažemo da ispune očekivanja čartera i regulatora, već i da doprinesu globalnim ciljevima smanjenja emisija gasova sa efektom staklene bašte i poboljšanja pomorske sigurnosti.” – dodao je Steen Lund, izvršni direktor RightShip-a.

Izvor: Safety4Sea

Podijeli vijest:

Leave a Reply