Skip to main content
search
VijestiNautika

Riva slavi italijansku izvrsnost na izložbi “IDENTITALIA The Iconic Italian Brands”

AAA

Izvor fotografije: Shutterstock.com

Riva, simbol italijanskog znanja i izvrsnosti u gradnji brodova više od 180 godina, odabrana je od strane italijanskog Ministarstva preduzetništva i Made in Italy, zajedno sa još 100 vodećih italijanskih kompanija, da učestvuje na izložbi “IDENTITALIA The Iconic Italian Brands”. Događaj posvećen brendovima koji su ostavili trag u istoriji Italije, slavi 140. godišnjicu osnivanja Italian Patent and Trademark Office-a.

Izložba se održava od 13. februara do 6. aprila 2024. godine, u glavnoj zgradi Ministarstva u Palazzo Piacentini, koji se nalazi na adresi Via Veneto 33 u Rimu. Dizajnirana kao putovanje kroz najuticajnije brendove Made in Italy, izložba je zvanično otvorena 13. februara 2024. godine, događajem na kojem su prisustvovali italijanski ministar preduzetništva i Made in Italy Adolfo Urso, predsjednik Unioncamere Andrea Prete i predsjednik Udruženja istorijskih brendova Massimo Caputi.

Riva priča dugogodišnju priču o svom revolucionarnom doprinosu umjetnosti italijanske gradnje brodova izlažući maketu jednog od svojih najikonijičnijih motornih čamaca, Aquarama, i knjigu ‘Riva Aquarama by Assouline (Specijalno izdanje), objavljenu povodom njegove 60. godišnjice.

Izvor: Riva Yacht

Podijeli vijest:

Leave a Reply