Skip to main content
search
VijestiSvijet

Royal Caribbean Group potpisala ugovor sa Chantiers de l’Atlantique za svoj sledeći brod klase Oasis

AAA

Izvor fotografije: Solarisys / Shutterstock.com

Royal Caribbean Group objavila je danas da je sklopila sporazum sa francuskim brodogradilištem Chantiers de l’Atlantique o narudžbi sedmog broda klase Oasis koji bi trebao debitovati 2028. godine.

“Dok s nestrpljenjem iščekujemo premijeru broda Utopia of the Seas ovog ljeta, već zamišljamo njenog blizanca i novu prinovu našoj Oasis klasi”, izjavio je Jason Liberty, predsjednik i izvršni direktor Royal Caribbean Group.

Današnje saopštenje uslijedilo je nakon nedavnog predstavljanja tri nova broda: Silver Nova, Celebrity Ascent i Icon of the Seas.

“Ovo su uzbudljivi trenuci za Royal Caribbean, a u Chantiers de l’Atlantique-u smo našli nevjerovatnog partnera sa kojim zajednički cijelom svijetu predstavljamo ovu izuzetnu klasu brodova”, dodao je Michael Bayley, predsjednik i izvršni direktor Royal Caribbean International-a.

Od 2009. godine, kada je predstavljen originalni “gamechanger”, Oasis of the Seas, Oasis klasa brodova Royal Caribbean-a pružila je nezaboravne trenutke milionima porodica i avanturista svih uzrasta iz cijelog svijeta.

Izvor: Royal Caribbean Group press

Podijeli vijest:

Leave a Reply