Skip to main content
search
VijestiSvijet

Royal Caribbean Group uvodi program usklađivanja lojalnosti među svojim brendovima

AAA

Izvor fotografije: Ian Dewar Photography / Shutterstock.com

U nastojanju da pretvori jedan odmor u doživotno uživanje u odmaranjima, Royal Caribbean Group napravio je još jedan korak naprijed u poboljšanju iskustva svojih gostiju, nagrađujući ih unutar svog sistema odmora.

Royal Caribbean Group danas je najavio da će članovi programa lojalnosti iz njegova tri brenda u potpunom vlasništvu – Royal Caribbean International, Celebrity Cruises i Silversea – ostvariti ekvivalentni status tier-a u bilo kom od ovih brendova. Ovaj zajednički status proširuje postojeće beneficije članova i otvara nove mogućnosti za otkrivanje svijeta, sa preko 50 spektakularnih brodova koji plove do gotovo 1.000 destinacija na svim kontinentima.

Sada članovi programa lojalnosti imaju dodatni razlog da istraže sve što Royal Caribbean Group nudi, sa proizvodom prilagođenim za svaki životni trenutak. Kao prva velika kompanija za krstarenje koja nudi usklađivanje statusa lojalnosti među svojim ključnim brendovima, program Royal Caribbean Group za usklađivanje statusa lojalnosti omogućava članovima Crown & Anchor Society, Captain’s Club i Venetian Society da uživaju u uzajamnom statusu tier-a, bez obzira koji brend odaberu za krstarenje.

Portfolio kompanije Royal Caribbean Group nudi širok spektar opcija za odmor, uključujući kopnene doživljaje kroz Perfect Day at CocoCay i Royal Beach Club kolekciju. Royal Caribbean International nudi uzbudljiva putovanja prilagođena višegeneracijskoj i modernoj publici, Celebrity Cruises unapređuje premium putovanja, dok Silversea pruža vrhunska ultra-luksuzna i ekspedicijska iskustva.

„Težimo da pružimo gostima iskustva unutar našeg portfolija brendova koji ih susreću u svim trenucima života,” rekao je Jason Liberty, predsednik i CEO, Royal Caribbean Group. „Svaki od naših diferenciranih brendova ima strastvene obožavatelje koji su ponosni na status koji su postigli kroz ponovljena krstarenja. Kao prvi u industriji krstarenja, naš novi program usklađivanja statusa lojalnosti nagrađuje goste koji putuju među našim brendovima, i to je još jedan korak u našem putovanju da pretvorimo odmor života u doživotna odmaranja.”

Novi program je dio stalne posvećenosti Royal Caribbean Group-a da pruži najbolje odmore odgovorno. Usklađujući svoja tri vodeća brenda i priznavajući lojalnost gostiju širom flote, program usklađivanja statusa lojalnosti ima za cilj da pruži neuporedivo iskustvo odmora koje nagrađuje goste. Highlights program uključuje:

Neprekidno priznavanje statusa: Članovi Društva Crown & Anchor Society, Captain’s Club i Venetian Society sada imaju mogućnost jedan-na-jedan usklađivanja statusa između svih marki nakon registracije u svaki od programa.

Pogodnosti na brodu: Prilikom plovidbe sa svakim sestrinskim brendоm, gosti mogu uživati u pogodnostima na brodu koje svaki brend nudi za njihov ekvivalentni status tier-a.

Besprekorno usklađivanje tier-a: Gosti koji su već prijavljeni u više programa lojalnosti automatski će biti usklađeni među brendovima u roku od 7 dana kako bi se osiguralo da gosti imaju odgovarajući status lojalnosti.

Poboljšano iskustvo putovanja: Usklađivanje statusa omogućava gostima da biraju iz šireg i raznovrsnijeg spektra iskustava odmora i destinacija.

Sada, članovi lojalnosti mogu uskladiti svoj status za predstojeća putovanja na sestrinskom brendu. Na primjer, član Venetian Society-a sa 250 VS dana i predstojećim krstarenjem na Celebrity Cruises može se prijaviti u Captain’s Club, koji bi mu dodijelio Elite status čim se povežu njegovi računi lojalnosti.

Takođe su promijenjeni i primjenjivi uslovi i odredbe kako bi se jasno objasnilo kako će se podaci članova dijeliti preko raznih programa lojalnosti i istaknuti drugi važni pravni uslovi.

Nove pogodnosti na brodu za članove čiji je status usklađen počinju sa plovidbama koje kreću od danas.

Izvor: royalcaribbeanpresscenter.com

Podijeli vijest:

Leave a Reply