Skip to main content
search
VijestiSvijetIstaknute Vijesti

Royal Caribbean i Eurovision sklapaju partnerstvo za 2024. i 2025. godinu

AAA

Izvor fotografije: Review News / Shutterstock.com

U znaku spoja muzike i morskih avantura, Royal Caribbean International najavio je svoje partnerstvo sa Eurovision-om, najprestižnijim svjetskim muzičkim događajem. Kao službeni partner za 2024. i 2025. godinu, ova kompanija za porodični odmor obogatiće ovaj muzički spektakl svojom prisutnošću i promocijom.

Ovo značajno partnerstvo biće zvanično predstavljeno pred 68. izdanje Eurovision-a koje će se održati u Malmö-u, u Švedskoj, u maju 2024. godine. Ovaj događaj, koji će biti emitovan u 37 zemalja, sa milionima gledalaca i online, ujedno označava i početak očekivane evropske sezone krstarenja Royal Caribbean-a.

Ben Bouldin, potpredsjednik Royal Caribbean International-a za Evropu, Bliski Istok i Afriku, ističe sinergiju između ova dva globalno poznata brenda, naglašavajući da partnerstvo predstavlja fuziju svjetske zabave i kultura. Sa više od šest decenija tradicije Eurovision-a, Royal Caribbean se ponosi partnerstvom sa brendom koji ima široku globalnu publiku.

Royal Caribbean, sa svojom pedesetogodišnjom tradicijom u pružanju odmora, najavljuje uzbudljivu ljetnju sezonu 2024. godine. Posjetioci će moći uživati u raznovrsnim predstavama na četiri „pozornice“ – vazduh, led, voda i pozorište, uz živu muziku i komediju.

Izvor: Royal Caribbean press

Podijeli vijest:

Leave a Reply