Skip to main content
search
VijestiSvijet

Royal Caribbean otvara novi Royal Beach Club u Cozumel-u, Meksiko

By 10/04/2024April 11th, 2024Nema komentara
AAA

Izvor fotografije: Shutterstock.com

Royal Beach Club čije je otvaranje planirano za 2026. godinu, pružiće gostima krstarenja raznovrsne mogućnosti za jelo i zabavu, namijenjene svim starosnim grupama.

“Oduševljeni smo što širimo naše dugogodišnje partnerstvo sa lokalnom zajednicom i vladom da nastavimo dovoditi naše goste u Meksiko,” rekao je Jason Liberty, predsjednik i generalni direktor Royal Caribbean Group. “Proširenje naših ponuda destinacija usklađeno je sa rastućom globalnom potražnjom za ultimativnim iskustvima odmora i omogućava našim gostima da se povežu sa ljepotom lokalnih kultura i ljudi na mjestima koja posjećuju.”

Beach Club će biti drugi u kolekciji Royal Beach Club-a, nakon otvaranja Royal Beach Club Paradise Island na Nassau na Bahamima 2025. godine.

“Sada je savršeno vrijeme da najavimo sljedeću iteraciju ove kolekcije. Cozumel je nevjerovatna destinacija, i Beach Club će savršeno upotpuniti sve što ostrvo ima da ponudi kao iskustvo koje kombinuje poznate dodire Royal Caribbean sa duhom Meksika, uz sadržaje i aktivnosti za svaku vrstu odmora.” rekao je Michael Bayley, predsjednik i generalni direktor Royal Caribbean International.

“Veoma smo ponosni što je Royal Caribbean International odabrao Quintana Roo za izgradnju Royal Beach Club Cozumel kao novu atrakciju za mnoge njihove goste koji posjećuju naše magično ostrvo,” rekla je Mara Lezama, guvernerka Quintana Roo. “Ovakvi projekti ponovo potvrđuju našu posvećenost da nastavimo biti vodeća luka u Latinskoj Americi.”

Royal Caribbean će otkriti više detalja o Royal Beach Club Cozumel u narednim mjesecima.

Izvor: cruiseandferry.net

Podijeli vijest:

Leave a Reply