Skip to main content
search
VijestiSvijet

“Seven Seas Grandeur” isporučen u Ankoni

AAA

Izvor fotografije: Regent Seven Seas Cruises

Treći luksuzni kruzer, “Seven Seas Grandeur”, koji je Fincantieri izgradio za Regent Seven Seas Cruises, juče je isporučen u brodogradilištu u Ankoni.

Fincantieri je izgradio sva tri luksuzna broda u klasi Explorer: “Seven Seas Explorer” 2016. godine, “Seven Seas Splendor” 2020. godine i sada “Seven Seas Grandeur” 2023. godine. Kao i njeni sestrinski brodovi, “Seven Seas Grandeur” ima oko 55,500 bruto tona i može da primi 746 putnika.

Takođe, izgrađen je koristeći najnovije tehnologije zaštite okoline. Enterijeri su posebno sofisticirani, s najvećom pažnjom posvećenom iskustvu gostiju na brodu.

Pored “Regent Seven Seas Cruises”, Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. upravlja i Norwegian Cruise Line-om (NCL), koja će od Fincantieri-a u narednim godinama dobiti još četiri broda klase Prima, i Oceania Cruises, za koju je grupa već isporučila “Vista”, prvi od dva nova broda klase Allura, a drugi će biti isporučen 2025. godine. Od 2016. godine Fincantieri i Lloyd’s Register sarađuju sa Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. na svim brendovima grupe za isporuku nove generacije brodova.

Izvor: Fincantieri press

Podijeli vijest:

Leave a Reply