Skip to main content
search
VijestiNautika

Simfonija umjetnosti i nauke: “Spear”, koncept jahte trimarana dužine 140m

AAA

Izvor fotografije: Shutterstock.com

Sa svojim upečatljivim dizajnom aerodinamične linije, “Spear” spaja efikasnost, udobnost i prostrane otvorene prostore kako bi stvorio neuporedivo iskustvo krstarenja.

Od trenutka kada stupite na palubu, dočekuju vas elegantne linije i profil koji definiše estetiku “Spear-a”. Izrađen sa preciznošću i pažnjom prema detaljima, svaki aspekt ove superjahte optimizovan je za krstarenje velikom brzinom, prikladno za avanturističkog vlasnika. Budući da na tržištu nema ništa slično “Spear-u”, sa dužinom od 140m, 4650 BT i ukupnom širinom od 23m, bilo je teško pronaći odgovarajuću osnovu za poređenje.

Sa velikodušnom krstarećom brzinom od 18 čvorova, potreba za pogonskom snagom trimarana je 20% niža u odnosu na osnovni monohull od 110m.

Dizajniran da maksimizira prostor za život na otvorenom, jahta se može pohvaliti prostranim sunčalištima, prostorima za ručavanje na otvorenom i luksuznim mjestima za odmor gdje gosti mogu uživati na suncu ili se opustiti u hladu. Bilo da organizuje glamuroznu koktel zabavu ili jednostavno upija pejzaž, otvorene palube “Spear-a” pružaju savršenu pozadinu za svaku priliku.

Izvor: nauticmag.com

Podijeli vijest:

Leave a Reply