Skip to main content
search
VijestiCrna Gora

SO Bar: Veliko interesovanje stručne javnosti za sjednicu o LNG terminalu u Baru

AAA

Izvor fotografije: Shutterstock.com

Prva sjednica u 2024.godini, u okviru koncepta “Otvoreni parlament“, biće održana pod nazivom “Bar se mora čuti!“ u četvrtak prvog februara u velikoj sali Skupštine opštine (SO) Bar, sa početkom u 10:00, saopšteno je iz SO Bar.

Podsjećamo javnost da je tema kojom ćemo se baviti potencijalna izgradnja LNG terminala u Luci Bar, najavljena kroz sporazum potpisan od strane 43. Vlade Crne Gore kao strateški projekat od velikog značaja.

Radi se o kontroverznom projektu koji se direktno tiče pitanja očuvanja prirodne sredine i potencijalnog ugrožavanja bezbjednosti naših sugrađana, te je stoga od izrazitog značaja da se o konkretnom pitanju povede šira rasprava svih zainteresovanih strana u procesu.

Naročito zadovoljstvo pričinjava nam izuzetno visok stepen interesovanja javnosti za učešće na navedenoj sjednici, kao i činjenica da će u svojstvu panelista svoj doprinos sjednici kroz stručno adekvatni osvrt dati i predstavnici relevantnih državnih institucija-istakla je sekretar SO Bar Anđela Vujović.

Izvor: Feral BAR

Podijeli vijest:

Leave a Reply