Skip to main content
search
VijestiJadranSvijetIstaknute Vijesti

‘Storylines’ proširuje suvlasništvo na ‘Narrative’ koji se gradi u Brodosplitu

AAA

Izvor fotografije: Brodosplit press

“Storylines” je najavio proširenje svojih opcija za djelimične kupovine na svom brodu “Narrative”, uključujući opciju 50% suvlasništva.

Kako navode iz kompanije, koja teži stvaranju globalne zajednice na moru, ova objava slijedi nakon uspjeha opcije zajedničke kupovine od 25%, prošle godine.

Nova opcija omogućava gostima broda da žive na njemu i putuju svijetom do šest mjeseci svake godine za otprilike polovinu troškova pune rezidencije, saopštila je “Storylines” u svom saopštenju za javnost.

Ograničeni broj rezidencija na brodu biće dostupan za 50% suvlasništva. Cijene se kreću od 550.000 do 4.400.000 dolara. Suvlasnici mogu “zamijeniti sezone” po svojoj volji.

Brod “MV Narrative” kompanije “Storylines” je dug 753 stope i širok 98 stopa, sa 530 potpuno namještenih rezidencija, čije veličine variraju od 237 do 1.970 kvadratnih stopa.

Brod će imati 20 restorana i barova, mikropivaru, marinu sa sopstvenim plovilima, tri bazena, prostor za vježbanje i kućne ljubimce, poslovni centar i frizerski salon.

Zahvaljujući obimnom nizu opcija za zabavu, uključujući i biblioteku sa 10 000 knjiga, bioskop, umjetnički studio i kuglanu, gosti će u svakom trenutku imati načina kako da ispune svoje vrijeme, navodi “Storylines”.

Dodatne karakteristike uključuju spoljnu stazu za trčanje, potpuno opremljenu teretanu sa najsavremenijom opremom, studio za jogu, simulatore golfa, plesni podijum i još mnogo toga. Brod takođe ima program obrazovanja za mlade, prvu ovakvu vrstu škole koja putuje svijetom.

Očekuje se da će “MV Narrative” biti isporučen 2026 godine.

Izvor fotografija: Brodosplit press

Izvor: Cruise Industry News

Podijeli vijest:

Leave a Reply