Skip to main content
search
VijestiSvijet

Valletta Cruise Port proglašena naboljom lukom „Call Global-a“

AAA

Izvor fotografije: Shutterstock.com

Drugu godinu zaredom, Valletta je izabrana za najbolju luku „Call Global“ događaja, a nagrada je dodijeljena tokom„Premios Cruceroadicto 2023“ održanog tokom manifestacije „FITUR Madrid 2024“ prošle nedjelje. Mark Cauchi Garzia, zamijenik generalnog direktora „Valletta Cruise Port Plc“ predstavljao je kompaniju tokom ovog događaja.

Ove nagrade su rezultat međunarodne ankete o zadovoljstvu krstarenjem, sprovedene od strane rastuće zajednice putnika krstarenja španskog govornog područja, koji su imali priliku da izraze svoja omiljena krstarenja, brodska i lučka iskustva tokom protekle godine, zajedno sa razlogom svojih izbora. Proces glasanja se sastojao od transparentne metodologije koja je omogućila putnicima da imaju završnu riječ na osnovu ličnog iskustva, uz proces koji se oslanja na razrađen automatizovani sistem koji je odredio zvanične dobitnike nagrade.

Valletta Cruise Port je dobila ovu nagradu iz više razloga: lakoća posjete destinacije iz luke je glavni razlog (25,93%), dok se na drugom mjestu (22,22%), ističe ljepota lokacije, uz pristupačnost luci i gradu na trećem mjestu (8,99%).

Stephen Xuereb, izvršni direktor „Global Ports Holding-a“ i „Valletta Cruise Port-a“ je prokomentarisao: “Valletta Cruise Port je imala zadovoljstvo da ugosti blizu 900.000 putnika tokom 2023 sa preko 57.000 putnika koji dolaze posebno iz Španije, ne pominjući ostale goste španskog govornog područja iz drugih zemalja svijeta. Zaista je zadovoljstvo vidjeti naše goste koji iznova prepoznaju napore Valletta Cruise Port-a, i zajedno sa ostalim putnicima različitih interesovanja, posjetu našoj destinaciji učine nezaboravnim iskustvom. Kao dio Global Ports Holding mreže, naš cilj ostaje pružanje operativne izvrsnosti u skladu sa našom misijom i vrijednostima. Zaista je ohrabrujuće vidjeti da su naši napori iznova prepoznati i od strane operatera i putnika.”

Izvor: MedCruise

Podijeli vijest:

Leave a Reply