Skip to main content
search
VijestiSvijet

Veson Nautical proširuje mogućnosti analize podataka i saradnje akvizicijom Shipfix-a

AAA

Izvor fotografije: Shipfix press

Veson Nautical, priznati lider u oblasti pomorske tehnologije, najavila je svoje najnovije strateško proširenje kroz akviziciju Shipfix-a, inovativne kolaborativne platforme osnovane 2018. godine, za pomorski i trgovinski sektor. Razvijajući inovativne proizvode i revolucionarne alate omogućene vještačkom inteligencijom, Shipfix nudi jedinstvenu platformu za podatke koja trgovinskim profesionalcima omogućava donošenje pametnijih odluka, čime se trgovina čini bržom i pametnijom. Njihov asortiman proizvoda proširio se izvan osnovne trgovine i čarterovanja na timove za operacije i fizičku trgovinu, pružajući podršku klijentima u rasutom teretu i tankerima, zajedno sa drugim zainteresovanim stranama za uvide u tržište tereta.

Zajednički klijenti će svjedočiti kombinovanom uticaju Veson Nautical-a i Shipfix-a dok se predugovorni podaci i sposobnosti uvida Shipfix-a kombinuju sa postojećim krajnjim radnim tokovima Veson-a, stvarajući nenadmašno rješenje za trgovanje teretom i operacije na tržištu. Pored toga, ponude podataka o inteligenciji od obije kompanije postaće jače kroz konsolidaciju, racionalizaciju i standardizaciju ključnih referentnih podataka industrije.

„Ogromna količina podataka ulazi u odlučivanje prije ugovaranja. Srećni smo što imamo rastući integrisani skup podataka koji klijentima omogućava da iskoriste kontekstualne podatke o specifikacijama brodova, strukturama vlasništva, robama, tokovima trgovine i tokovima tonaže, sve na jednom mjestu. Uzbuđen sam što zvanično pozdravljam ekspertski tim Shipfix-a u Veson-u dok dodajemo njihovu tržišno validiranu i prihvaćenu platformu za čarterovanje i operacije našem asortimanu rješenja.“ – izjavio je John Veson, suosnivač i izvršni direktor Veson Nauticala.

Antoine Grisay, suosnivač i su-izvršni direktor Shipfix-a, rekao je da će zajedno sa Veson Nautical-om, isporučiti krajnje integrisan radni tok i iskustvo podataka koje su kompanije za isporuku i trgovinu zahtijevale više od decenije.

“Veoma smo uzbuđeni što počinjemo sa izvršavanjem sinergija između kompanija. Naša kombinovana stručnost omogućit će nam da izgradimo skup uvida u trgovanje i operacije koji zadovoljavaju sve sofisticiranije zahtjeve učesnika na tržištu tereta.“

Izvor: naftikachronika.gr

Podijeli vijest:

Leave a Reply